ΠΡΟΪΟΝΤΑ

0
Καλάθι αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
 • Χονδρική Πώληση

  Χονδρική Πώληση

  Παρέχουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων, ικανών να καλύψουν τις απαιτήσεις των επιχειρήσεων λιανικής, όσο μικρές ή μεγάλες και αν είναι αυτές.

  Περισσότερα

 • Παιχίδια Outdoor

  Παιχίδια Outdoor

  Ποδήλατα, Τρίκυκλα, Περπατούρες, Μηχανοκίνητα, Ηλεκτροκίνητα, Παιχνίδια Κήπου και πολλά άλλα...!

  Περισσότερα

Εταιρικό Προφίλ

www.kefitoys.com

Ηλεκτρονικό Κατάστημα Παιχνιδιών & Εποχιακών Ειδών

Το ηλεκτρονικό κατάστημα “www.kefitoys.com “ αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας Βούλγαρης Δημ. Κωνσταντίνος. Η εταιρεία ξεκίνησε τη λειτουργία της στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας με το διακριτικό τίτλο “ Το Κέφι του Παιδιού” το 1971 από τον Δημήτριο Βούλγαρη, έναν από τους μεγαλύτερους και πιο έμπειρους εμπόρους στο χώρο του παιχνιδιού. Το 2003 που ανέλαβε τα ηνία της επιχείρησης η 2η γενία , δόθηκε μεγάλη βαρύτητα στις νέες τεχνολογίες και στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί με πολύ αγάπη και μεράκι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης παιχνιδιών και εποχιακών ειδών www.kefitoys.com, ένα από τα πρώτα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα.

Βασικές αρχές λειτουργίας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, όπως και των φυσικών μας καταστημάτων όλα αυτά τα χρόνια, είναι η ειλικρινής επαφή με τον πελάτη, η δημιουργία εμπιστοσύνης και η φιλική προσωπική εξυπηρέτηση. Αντιμετωπίζουμε όλους τους πελάτες με τον ίδιο σεβασμό και ενθουσιασμό και προσπαθούμε για την όσο το δυνατόν καλύτερη ικανοποίηση των αναγκών τους.

Διευρύνουμε συνεχώς την γκάμα των προϊόντων μας, έτσι ώστε να σας δίνουμε όσο περισσότερες επιλογές γίνεται στις χαμηλότερες δυνατές τιμές. Διαθέτουμε μια τεράστια συλλογή παιχνιδιών:

Αποτελεί δέσμευσή μας να παραμένουμε συγχρονισμένοι με τις νέες τεχνολογίες. Γι΄αυτό επενδύουμε διαρκώς σε νέα πιο εξελιγμένα και πιο ασφαλή πληροφοριακά συστήματα, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε την πλοήγησή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα με ασφαλεία.

Στόχος μας η άψογη εξυπηρέτηση των χρηστών μας με σκόπο να αποκτούν μια ευχάριστη ηλεκτρονική εμπειρία αγοράς προϊόντων.

Το 2017 το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιλέχτηκε από την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας για έλεγχο. Μετά τον έλεγχο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα βρέθηκε πλήρως εναρμονισμένο με την κείμενη νομοθεσία. Την έρευνα μπορείτε να την διαβάσετε εδώ.

Σας περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Με εκτίμηση

Η ομάδα του kefitoys.com


 

Χονδρική Πώληση

Περισσότερα