ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Κατηγορία
 • Παιχίδια Outdoor

  Παιχίδια Outdoor

  Ποδήλατα, Τρίκυκλα, Περπατούρες, Μηχανοκίνητα, Ηλεκτροκίνητα, Παιχνίδια Κήπου και πολλά άλλα...!

  Περισσότερα

 • Χονδρική Πώληση

  Χονδρική Πώληση

  Παρέχουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων, ικανών να καλύψουν τις απαιτήσεις των επιχειρήσεων λιανικής, όσο μικρές ή μεγάλες και αν είναι αυτές.

  Περισσότερα

Εταιρικό Προφίλ

www.kefitoys.com

Ηλεκτρονικό Κατάστημα Παιχνιδιών & Εποχιακών Ειδών

Το ηλεκτρονικό κατάστημα “www.kefitoys.com“ αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας Βούλγαρης Δημ. Κωνσταντίνος. Η εταιρεία ξεκίνησε τη λειτουργία της στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας με το διακριτικό τίτλο “Το Κέφι του Παιδιού” το 1971 από τον Δημήτριο Βούλγαρη. Από το 2001 η 2η γενία ασχολήθηκε περισσότερο με τις νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί με πολύ αγάπη το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης παιχνιδιών και εποχιακών ειδών www.kefitoys.com, ένα από τα πρώτα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα.

Βασικές αρχές λειτουργίας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, όπως και των φυσικών μας καταστημάτων όλα αυτά τα χρόνια, είναι η ειλικρινής επαφή με τον πελάτη, η δημιουργία εμπιστοσύνης και η φιλική εξυπηρέτηση. Αντιμετωπίζουμε όλους τους πελάτες με τον ίδιο σεβασμό και ενθουσιασμό και προσπαθούμε για την όσο το δυνατόν καλύτερη ικανοποίηση των αναγκών τους. Επενδύουμε διαρκώς σε νέα πιο εξελιγμένα και πιο ασφαλή πληροφοριακά συστήματα, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε την πλοήγησή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα με απόλυτη ασφαλεία.

Στόχος μας η άψογη εξυπηρέτηση των χρηστών μας με σκόπο να αποκτούν μια ευχάριστη ηλεκτρονική εμπειρία αγοράς προϊόντων.

Το 2017 το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιλέχτηκε από την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας για έλεγχο. Μετά τον έλεγχο το ηλεκτρονικό μας κατάστημα βρέθηκε πλήρως εναρμονισμένο με την κείμενη νομοθεσία. Την έρευνα μπορείτε να την διαβάσετε εδώ.

Σας περιμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Με εκτίμηση

Η ομάδα του kefitoys.com


 

Άρθρα για το Παιδί και το Παιχνίδι!

Περισσότεραe-genius.gr ...intelligent web software